Valckenier Groep

Carrosserie

Valco, Erkende Multimerk Carrosserie

Met onze eigen koetswerkafdeling bieden wij een efficiënte service naar het hart van zowel particulieren als bedrijven. Vakbekwaamheid, snelheid, kostprijsbeheersing, vervangend vervoer en continuïteit zijn daarbij onze uitgangspunten.

Valco beschikt over een totale oppervlakte van 4.500m², waarvan 2.000m² werkplaats. Met onze ultramoderne installatie behoren wij tot de best uitgeruste koetswerkherstellers van Vlaanderen.

Valco herstelt alle merken. We zijn erkend door de voornaamste verzekeringsmaatschappijen, die dan ook op ons een beroep doen voor de herstelling van schadegevallen. U kan bij ons terecht voor allerhande herstellingen zoals:

  • Lakwerk: Voor het lakken/herspuiten van koetswerkonderdelen maken wij gebruik van watergedragen lakken die zeer milieuvriendelijk en kwalitatief hoogstaand zijn. In ons verflabo kan de kleur van elke wagen perfect nagemaakt worden, zelfs als deze afgebleekt is.
  • Hagelschade: Wanneer uw voertuig hagelschade heeft opgelopen kunnen wij uw wagen herstellen met een techniek "Uitdeuken zonder herspuiten" wat een serieuze kostenbesparing voor u kan betekenen en uw wagen er weer uitziet als voorheen.
  • Spotrepair: Kleinere lakschades (opp kleiner dan een A4) zijn dankzij de techniek "Spotrepair" budget- en milieuvriendelijker te herstellen. De lakschade wordt alleen lokaal hersteld waardoor men de wagen of bepaalde onderdelen niet volledig dient te herspuiten.
  • Uitdeuken: Parkeerschade en kleine deuken zijn veel voorkomende schades. Deze schades herstellen hoeft geen dure herstellingskost met zich mee te brengen en dit door de techniek " uitdeuken zonder herspuiten " toe te passen. Deze techniek kan toegepast worden op deuken die geen lakschade vertonen.
  • Klik hier en bezoek onze site voor meer informatie.