Valckenier Groep

Valckenier Groep is Dealer Of The Year 2018!

De uitreiking van Dealer of The Year beloont de concessiehouder met de hoogste commerciële resultaten en de beste klantentevredenheid. Valckenier Groep is samen met 100 andere consessiehouders wereldwijd één van de dealers die op basis van verkoopcijfers en klantservice de hoogste resultaten behaalde.

Valckenier Groep stelt dagelijks alles in het werk om haar klanten een zo persoonlijke en transparante service te bieden. De Dealer Of The Year Award is voor ons dan ook een teken van waardering en erkenning. Het motiveert ons om te blijven investeren in de toekomst en verder te gaan met datgene waar we goed in zijn: het aanbieden van mobiliteit.

Omdat Valckenier Groep deze prijs te danken heeft aan het harde werk, de passie en de inzet van al haar medewerkers, werd iedereen extra in de bloemetjes gezet op het personeelsfeest (donderdag 10 januari). We namen afscheid van onze verkoper Hugo Verbessel, die na 27 jaar dienst bij Valckenier Groep, met pensioen gaat en heetten onze nieuwe medewerkers één voor één welkom. We maakten van de gelegenheid gebruik om onze mooie resultaten te delen en iedereen te bedanken voor hun dagelijkse inzet. Zonder al onze medewerkers, geen Valckenier Groep.

De officiële uitreiking vindt plaats in het Technocenter van Renault, nabij Parijs. In de maand april zal Guy Valckenier met trots de award in ontvangst nemen en het een mooi plaatsje bezorgen in de showroom.

DOTY DOTY DOTY