Valckenier Groep

Gamma Renault SportRenault MEGANE R.S.

Renault MEGANE R.S.

Renault megane-rs - vanaf € 36.100
Aanbevolen catalogusprijs BTWi
Renault MEGANE R.S.interesseert me - vanaf

Video

 • Design ten dienste van prestatie

  Design ten dienste van prestatie

  Verbrede flanken met luchtextractie vooraan, specifieke F1-bumpers en -spoiler, functionele diffusor achteraan, centrale uitlaat, exclusieve tinten Orange Tonic of Jaune Sirius, ... Met zijn velgen Estoril 18 inch of Interlagos 19 inch, zijn spatborden met vlakkebodem-effect en koplampen R.S. Vision doet de nieuwe Renault MEGANE R.S. uw pilootinstinct ontwaken.

Zoom

twingo-10

Dankzij onze exclusieve multireflecterende led-technologie geniet u van hoogwaardige verlichting. De extra koplampen in de vorm van een racevlag, als verwijzing naar de autosport, van de nieuwe MEGANE R.S. vervullen 4 functies: mistlampen, extra verlichting aan de binnenkant van bochten, standlichten en grootlichten.

Puur sportplezier

motorisation

Een krachtige motor

Ontdek de nagelnieuwe motor van 1,8 l met turbocompressor en directe injectie van de nieuwe MEGANE R.S. Product van de synergie tussen Renault en Nissan hebben wij hem eveneens ontworpen in samenwerking met Renault Sport Racing. Dankzij onze knowhow in Formule 1™ is de structuur van de cilinderkop gewijzigd om de energie die vrijkomt van het motorvermogen te ondersteunen. Beleef nieuwe emoties!

Handmatige versnellingsbak

De nieuwe Renault MEGANE R.S. is verkrijgbaar met een handmatige versnellingsbak met 6 versnellingen. De versnellingspook en diens verplaatsingsafstand zijn ingekort om optimaal te kunnen schakelen.

Automatische EDC-versnellingsbak

Voor de eerste keer biedt de nieuwe Renault MEGANE R.S. u een automatische EDC-versnellingsbak. Dankzij perfect gelaagde versnellingen en razendsnel schakelen met de schakellepels geniet u van optimale prestaties voor iedere rijmodus.

Kleuren :

Voornaamste uitrusting

 • R.S.

 • Renault Sport 4Control-chassis met vierwielsturing

 • Manuele parkeerrem (280)

 • Alu 18"-velgen "Estoril" - Gun Metal Grey

 • Schakelpeddels achter het stuur (280 EDC)

 • Aluminium pedalen

 • LED-koplampen "R.S. Vision"


Renault MEGANE R.S. interesseert me.
Daarom wil ik graag
* :

Uzelf * :

Gewenste datum*

Gewenste uur * :

:

Vestiging * :

Bijkomende gegevens

* Verplichte velden Deze wagen is in voorraad!